AKSARAY / ESKİL - Eskil Atatürk Anadolu Lisesi

ESKİL ATATÜRK ANADOLU LİSESİ HAKKINDA

Eskil Atatürk Anadolu Lisesi, Proje Okulu olarak 2021 yılı Temmuz ayında faaliyete geçmiş olup 2021 Eylül ayında 60 öğrenci ile eğitim ve öğretim hayatına başlamıştır.

Okulumuz bünyesinde kız ve erkek pansiyonu vardır.

Okulumuzda bir müdür, bir müdür başyarımcısı ve iki müdür yardımcısı olmak üzere  4 idareci ve 11 öğretmen görev yapmaktadır.

Tamamı kullanımda 11 adet derslik mevcuttur. Bunun dışında, okulumuzda mevcut olan fizik, kimya ve biyoloji laboratuarı, Z kütüphane, müzik sınıfı ve resim atelyesinde ideal eğitim koşullarında, deneyerek ve yaşayarak eğitim yapılmaktadır.

Psikolojik danışma rehberlik servisi, öğretmenler odası ve üç adet idari oda bulunmaktadır.

Okulumuzun öğrencileri için  spor salonu, yemekhane ve çok amaçlı salonu hizmet vermektedir.

Sınıflarımızın hepsinde akıllı tahta  donanımı mevcuttur ve FATİH internet altyapısı kullanılmaktadır.

Hedefimiz herkesin hedefi olmaktır.

Yayın: 06.10.2021 - Güncelleme: 08.10.2021 16:57 - Görüntülenme: 449